Sursa ta de reduceri haine: redusimo

luni, 20 ianuarie 2014

Pentru doamnele care iubesc sa cumpere rochii de ocazie scurte am pregatit trei sfaturi folositoare alaturi de imagini sugestive:
1.Este rochia prea scurta?
In general o rochie scurta in mod sigur nu este o rochie de bal dar nici una atat de scurta incat sa para o curea.Nu vreau sa par o pudica insa am vazut rochii atat de scurte incat le poti confunda cu lenjeria de corp.Ideea este sa arati bine in rochii de ocazie scurte fara a starnii comentarii jenante.Deci se pune problema unde trebuie sa tragem linia…Incearca sa te asezi pe un scaun cu picioarele incrucisate iar daca lenjeria intima este vizibila este cazul sa alegi o rochie mai lunga.
rochii de ocazie scurte
rochii de ocazie scurte

2.Este rochia transparenta?
In mod clar doamnele prefera varietatea atunci cand este vorba de culoare si stil. Daca alegi o rochie de culoare pastel ai grija sa nu fie prea transparenta.In timp ce unele rochii sunt intentionat croite din material transparent,ai grija sa porti lenjeria potrivita.

Alegerea acestor rochii de ocazie scurte

Avem la dispozitie o varietate de rochii de ocazie scurte din care putem alege! In timp ce unele doamne cauta “micuta rochie neagra” ,altele sunt mai interesate de modele simple dar sexy care pot fi purtate in timpul liber. Ai grija sa ai la indemana si incaltamintea si accesoriile care sa completeze rochia aleasa indiferent daca modelul este unul stralucitor de club sau mai simplu si lejer pentru o seara in oras cu prietenii.

Mai sus iti prezentam o colectie de rochii de ocazie scurte pe care le poti cumpara.

Un comentariu:

  1. Inchiriaza rochii de ocazie de la case de moda celebri. Rochii de la designeri de top la un pret accesibil. Impresioneaza cu o rochie eleganta de la DRESSCOD.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.